Silverstone Synergy M3

Лятна гума за автомобили среден клас. Разработена по технология, която оптимизира радиалното и странично налягане в структурата на гумите, по време на процеса на вулканизация. По тази причина съпротивлението при търкаляне, на лятната гума Силверстон Synergy M3, се понижава значително което осигурява по-добра икономия на гориво.

Ключови характеристики и ползи

Икономия на гориво

 Оптимизирането на радиалното и периферно налягане в структурата на гумата в процеса на нейното изпичане и вулканизация, води до по-ниски енергийни загуби по време на нейната експлоатация, в резултат на което се намалява съпротивлението при търкаляне за по-добра икономия на гориво.

Тази таблица показва значителното намаляване на съпротивлението при търкаляне на Silverstone Synery M3 спрямо стандартна гума.

КОМФОРТ - Еластичните и гъвкави странични стени на гумата, поглъщат пътните неравности за да осигурят едно по-комфортно пътуване.

СЦЕПЛЕНИЕ - Специалната формула на каучуковата смес и уникалното смесване със полимери не само намалява чувствително съпротивлението при търкаляне, но също така чувствително подобряма характеристиките на сцепление на гумата.

ТИШИНА - Протектора на лятната гума Synergy M3 е специално разработен за да намали до минимум разхода на енергия по време на експлоатация, чрез компютърно моделиране разположението на блокчетата на протектора, което осигурява нисък разход на гориво и по-тихо пътуване.  


В тази категория няма продукти.