Гуми Syron

SYRON − Име появило се през 2004г. постигнало безпрецедентно развитие /според инфомация от техния сайт/. Имат желание да се превърнат във водещ бранд в производството на автомобилни гуми от най-висок клас. Гуми проектирани в Германия произведени неизвестно къде, но според ценовата категория в която попадат - някъде в далечните Източни държави-където всичко е по-евтино. Разполагат с логистичен център в Германия. Гумите се диструбутират от Кешкин тунинг груп /специализирани в произвоство на джанти/.

Специализирани в произвоството на високоскорстни гуми и както твърдят пренасят технологиите от състезателните писти към гумите за ежедневно използване. Гумите им комбинират технологии за производство на гуми подходящи за сухи и мокри настилки, като взима най-доброто от двата свята: невероятно сцепление на сухо и отлични характеристики на мокри настилки. Това е възможно чрез използването на уникална каучукова смес, която осигурява изключително сцепление и ниско съпротивление на търкаляне. Същевременно въпросната каучукова смес гарантира прилепването на гумата към асфалта както на сухи така и на мокри пътища. 

Гумите на Syron имат големи раменни блокове на протектора, които съчетани с допълнително подсилени странични стени, осигурява висока твърдост. Резултатът е една изключителна работа и стабилност и по-голяма контактна площ с пътя в завоите.
Силните страни на асиметричната гума с висока производителност са следните характеристики като баланс, комфорт и плавност при спортно шофиране, висока производителност и скорост. Затова гумите на Syron покриват нуждите на широк спектър от малки и средни автомобили, както и такива от горния клас на  Суперспорт