ИЗБОР НА ГУМИ
ПО ПАРАМЕТРИ НА ГУМАТА
Срок за доставка Ширина Височина Диаметър Помощ ?
Всички
2 дни
14 дни
ИЗБОР НА ГУМИ
ПО МОДЕЛ АВТОМОБИЛ
Производител Сезон Runonflat
Технологията RUNONFLAT напълно отговаря на името си (в буквален превод: движение със спукана гума) – тя позволява автомобилът да продължи движението си след спукване на гумата.
Дори и когато гумата е напълно спаднала, можете да продължите пътуването си още 80 км при скорост от 80 км/ч.
Уникалните свойства на тази технология се дължат на усилената страница на гумата. Високоустойчивите гумени вложки могат да понесат тежестта на автомобила дори и когато налягането в гумата, което обикновено изпълнява тази задача, липсва.
Търсачката е съвкупност от взаимосвързани и несвързани полета.
Изборът и достъпните стойности за избор в "Височина" и "Диаметър" са пряко следствие от изборът, който сте направили в предходното поле "Ширина".Изборът и достъпните стойности в полетата "Производител" и "Сезон", както и активирането на полето "Runonflat" са независими. Изборът на "Срок за доставка" ще изведе всички продукти в магазина, които са със съответния срок а в случай, че разглеждате конкретна марка и модел гуми - ще филтрира наличните продукти от конкретната марка и модел.
В случай, че не направите никакъв избор системата ще изведе всички активни продукти в магазина. Всеки ваш следващ избор/избори филтрира извежданите продукти, спрямо избраните от Вас параметри.