235/45R17 94W TL RainSport 2

Ширина на гумата: 235
Височина на гумата: 45
Диаметър на джантата: 17
Товарен индекс: 94
Скоростен индекс: W
Камерна/Безкамерна: Безкамерна гума
RunOnFlat технология: Не
Сезонност на гумата:
Произведено от:Uniroyal
Горивна ефективност:
Сцепление на мокро:
Шумност:
71 dB
Срок за доставка: Неизвестен

Uniroyal RainSport 2

Оптимална работа както при дъжд така и при слънчево време.
Тази гума полага новия станарт за високопроизводителни гуми за дъжд. За високопроизводителни, луксозни и специализирани спортни автомобили.

Ключови характеристики на гумата RainSport 2

  • Голяма устойчивост на аквапланинг … дължаща се на извитете, V-образни протекторни канали осигуряващи ефективно разпръскване на водата.
  • Скъсен спирачен път на мокри и сухи пътища… благодарение на новата Red-hot silica каучукова смес.
  • Дълъг пробег, постигнат чрез избягване на едностранното износване на гумата … дължащ се на VAI (Нагледен индикатор на износването ).

Uniroyal-RainSport 2-3Dstructure-top-performanceRainSport 2 – върхово представяне на V-протектор

Извитите V-образни канали на протектора на лятната гума RainSport 2 позволяват ефективното разпръскване на водата. В допълнение, 3D структурата също подпомага нейното изхвърляне.
Като резултат: Гумата Uniroyal RainSport 2 осигурява голяма устойчивост на аквапланинг. 3D структурата на нейните основни и странични канали подобряват изхвърлянето на водата от каналите

Uniroyal-RainSport2-Red-hot_silica_compound-short-brake-distancesНамален спирачен път – на мокри и сухи настилки.

Намаления спирачен път на Uniroyal RainSport 2 е една от нейните основни характеристики. Няма значение дали вали или не, вашият автомобил ще стигне бързо там за където сте тръгнали. На сухо, извитите V-образни блокчета осигуряват равномерно разпределение на налягането на гумата върху цялата контактна повърхност с пътната настилка .
На мокро, благодарение на новата каучукова смес, гумата позволява лесно сцепление с повърхноста на пътя. Горещо формованата каучукова смес и силика осигуряват намаления спирачен път.

Дълъг експлоатационен живот на гумата.

VAI (Видим индикатор на износването) – Гумата е снабдена с индикатори на едностранното износване които показват дали износването е оптимално и от двете страни на гумата.
Така всякакви грешки могат да се коригират своевременно, така, че нищо да не намалява експлоатационния пробег на гумата.