Uniroyal rallye 4x4 street

Това е една гума за SUV автомобили от средния и горен клас.
Превъзходни характеристики при всякакво време - както на пътя така и извън него.

Ключови характеристики на гумата rallye 4x4 street

  • Добра стабилност при управлението и спортно спиране /скъсен спирачен път/  … благодарение на специалната каучукова смес обогатена със високо съдържание на силика.
  • Отлична устойчивост на аквапланинг … дължи се на двойните -V образни разпръскващи водата канали
  • Отлично сцепление дори в леки off-road условия … Благодарение на стабилните раменни блокчете и здравата конструкция на гумата.

Uniroyal-ralley-4x4_street-Maximum-pleasure_from_driving – even_in_the_rainМаксимално удоволствие от шофирането – дори и в дъжд

Двойната -V образна система за разпръскване на водата от контактното петно на гумата rallye 4x4 позволява едновременното разпръскване на водата както в страни така и по дължината на гумата. Водата се почиства бързо - което е най-ефективната защита от аквапланинг.
 

 

Uniroyal-ralley-4x4_street-excellent-handling-even_in_light_off-the-road_conditionsОтлична управляемост дори в условията на лек off-road

При движение в завои, върху гумата въздействат огромни сили. Широките раменни блокчета на гуматаrallye 4x4 street предоставя достатъчно голяма площ за предаването на тези сили.

Това от своя страна, осигурява добри условия за управление, прецизна реакция на волана и стабилност на шофирането - дори и в условията на лек off-road.


В тази категория няма продукти.