165/70R13 79T TL MS plus 6 E

Ширина на гумата: 165
Височина на гумата: 70
Диаметър на джантата: 13
Товарен индекс: 79
Скоростен индекс: T
Камерна/Безкамерна: Безкамерна гума
RunOnFlat технология: Не
Сезонност на гумата:
Произведено от:Uniroyal
Горивна ефективност:
Сцепление на мокро:
Шумност:
71 dB
Срок за доставка: Неизвестен

Uniroyal MS plus 6

Погледни! Повече сцепление, по-малко приплъзване!
Това е една зимна гума за малки и компактни леки автомобили. Безопасност и комфорт ежедневно, дори на сняг и дъжд.
Най-съвременните технологии за производство на гуми осигуряват великолепно сцепление на сняг, дори по-добра устойчивост на аквапланинг и намален спирачен път на мокри настилки. Във всички показатели зимната гума Uniroyal MS plus 6, предлага повече безопасност и отлично представяне при зимни и мокри условия.

Ключови предимства на гумата:

  • Висока устойчивост на аквапланинг
  • Намален спирачен път на мокри и сухи настилки
  • Превъзходно задвижване и странична стабилност на сняг

Uniroyal-MS-plus-6-Faster-water-dispersion-for-higher-aquaplaning-safetyБързо изхвърляне на водата за висока безопасност от аквапланинг

Нагънатите плитки ламели и тройно профилираните канали, осигуряват бързото разпръскване на събраната вода по най-късия път - и по този начин се постига високата безопасност от аквапланинг.

 

Uniroyal-MS-plus-6-Short-braking-distance-on-wet-roads-through-quick-tread-adaptationКъс спирачен път на мокри настилки благодарение на бързата адаптация на протектора

Полимери силно поглъщи водата позволяват на протектора да се приспособи много бързо към мократа настилка. Това позволява намаляване на спирачния път на мокри настилки.

Uniroyal-MS-plus-6-More-snow-treads-for-outstanding-traction-and-lateral-guidanceПовече стъпкване на снега за отлично сцепление и странична устойчивост

Функционалната FLS триламелна система и теглещите ръбове образуват безброй стъпала за сцепление на сняг. Това позволява на новата зимна гума Uniroyal MS plus 6 да предложи превъзходно задвижване и странична устойчивост при снежни условия.

 

Uniroyal-MS-plus-6-Very-good-handling-and-braking-on-dry-roads-through-reduction-in tread block deformationМного добро управление и спиране на сухи настилки благодарение на намалената деформация на протекторните блокчета.

FLS - вълнообразните ламели в протектора, както и връзките между протекторните блокчета са причината за намалената деформация на протекторните блокчета на сухи настилки и при завиване. Това води като резултат до много добро управление и спиране на сухи настилки.

 

Uniroyal-MS-plus-6-High-mileage-performance-through-even-tread-wearДълъг пробег на гумата благодарение на равномерното износване на протектора.

Равномерно разположените надлъжни ребра на протектора позволяват неговата равномерна деформация. Ползата за шофьора от това равномерно износване на протектора е удължаването на пробега на гумата.