GEOLANDAR I/T-S G073

Зимна гума на Yokohama за 4x4 и SUV автомобили движещи си по всякакви терени

Ключови характеристики:

  • Агресивен З-D посочен протекторен дизайн
  • Тройни 3-D ламели / 3-D форми
  • Микро диагонални ламели

Yokohama-Geolander-I-T-S-G071-tread-protectorПротекторен дизайн

Агресивен 3-D протекторен дизайн с посока
Този протекторен дизайн реализиран по оргинална 3-D технология направо се хваща за леда и осигурява спокойствие и сигурност на шофьора.

1) Мощно 3-D ребро в центъра на гумата със скосени канали за екстремално сцепление на лед, стабилност на сухи настилки и осигурява равномерно износване, което осигурява максимална контактна площ и оптимизирано разпределение на налягането върху нея.
2) Извити 3-D раменни канали спускащи се към страницата на гумата осигуряват отлична стабилност и поддръжка на раменните блокчета.

Yokohama-Geolander-I-T-S-G071-TRIPLE-3D-SIPES&3D SIPESТройни 3-D ламели / 3-D с форми

3) 2 типа оргинални 3-измерни ламели които се редуват за да се получи балансиране на контактната площ върху всякакви пътни настилки. Повърхностите на 3-D ламелите не позволяват неравномерното движение на блоковете като осигуряват тяхната поддръжка. По този начин осигуряват отлични характеристики на сняг и лед с максимална контактна площ и срязващ ефект.

Yokohama-Geolendar-ITS-G071-MICRO-DIAGONAL-SIPESМикро ламели с диагонално разположение

4) Диагонални тънки цепнатини в повърхността на протектора осигуряващи максимално сцеппление на лед.

Протекторна смес - Поглъщаща тройно повече вода

Материали които поемат тройно повече вода осигуряват максимални характеристики на лед чрез абсорбиране на водния филм и изваждането му извън контактната площ. Това осигурява по-добра адаптивност към различните пътни повърхности през зимата.


В тази категория няма продукти.