Yokohama ADVAN NEOVA AD08R

"Вземи най-доброто и го направи по-добро"

Лятната гума ADVAN Neova AD08R е следващото поколение на една легендарна гума. Това все още е най-бързата гума на Yokohama. Това е лятна гума предназначена за супермощни и бързи леки автомобили. Произведена с напълно нова каучукова смес, взаимствана от гумите предназначени за състезателните писти,  ADVAN Neova AD08R предлага подобрено сцепление и бърза езда за шофьори, които не се спират пред границите на скоростта. 

Ключови характеристики:

Yokohama-Advan-Neova-AD08R-Unibloc-ShoulderРамо на гумата от монолитен блок със специфични извити канали

Увеличената ширина на раменния блок осигурява непрекъснато равномерен контакт между гумата и пътя, за подобрена странична стабилнист при движение в завои с висока скорост. Уникалната форма на каналите в раменния блок ефективно прорязва водата и осигурява превъзходно сцепление на мокри настилки.

Yokohama-Advan-Neova-AD08R-Rapid-Reflex-Twin-RibsБързи огледално обърнати сдвоени централни ребра

Централните ребра добавят стабилност и бърза реакция на волана при шофиране с висока скорост. Въшните стени на ребрата имат специфични закръгления които намаляват неравномерното износване.

Yokohama-Advan-Neova-AD08R-Optimized-Contact-PatchОптимизиран контакт с пътя

Максималната производителност се постига чрез минимално закръгление на протектора което осигурява по-голяма контактна площ с пътната настилка.

 

Yokohama-Advan-Neova-AD08R-Steel-Sidewall-InsertsСтоманени вложки в страниците на гумата

Специално поставени стоманени вложки помагат за постигането на странична стабилност на гумата, като същевременно осигурява превъзходно управление, контрол и подобрено завиване..

Yokohama-Advan-Neova-AD08R-TARGETED-CONSTRUCTIONСпецифична целенасочена конструкция на гумата

Специфичната конструкция на гумата съобразена с различните размери, оптимизира страничната твърдост на гуматаи поддържа един и същ профил при странични натоварвания за подобрено управление и поддържане на праволинейното движение.

Yokohama-Advan-Neova-AD08R-MS-Compound-2RMS Каучукова смес 2R

Инженерите на Yokohama са комбинирали, най-доброто от науката и наученото от състезателните писти, в тази каучукова смес за да осигурят подобрено сцепление и безпрецедентни характеристики на управление.


В тази категория няма продукти.