205/45R17 84V TL ADVAN Sport ZPS

Ширина на гумата: 205
Височина на гумата: 45
Диаметър на джантата: 17
Товарен индекс: 84
Скоростен индекс: V
Камерна/Безкамерна: Безкамерна гума
RunOnFlat технология: Да
Сезонност на гумата:
Произведено от:Yokohama
Горивна ефективност:
Сцепление на мокро:
Шумност:
75 dB
Срок за доставка: Неизвестен

YOKOHAMA ADVAN Sport ZPS

RUNFLAT TECHNOLOGY

Първата гума от серията ADVAN изработена по технологията runflat предлага легендарната високоскоростна производителност на ADVAN Sport без опасността от това да останете на пътя заради спукана гума.
Наследения от легендарната гума 
ADVAN Sport протекторен дизайн, осигурява на ADVAN Sport ZPS (Zero Pressure System) /рънфлатова гума/ високоскоростни характеристики и сигурност за да бъдете спокойни на пътя. Използването на уникална армировка на страничните стени, патентован пълнител и дебела тел в борта на гума - всичко това осигурява поддръжката на теглото на автомобила дори и при липса на налягане в гумата. ADVAN Sport ZPS може да се използва за пътуване до 80 километра със скорост до 80 км/ч след загуба на възхух /след спукване на гумата/.

Конструкцията на гумата може да варира в зависимост от нейния размер и скоростен индекс. ADVAN Sport ZPS® осигурява цялото управление което вие бихте очаквали от тази легендарна продуктова гама и нейното първо изпълнение с технологията рънфлат не прави изключени. С тази гума освен безкомпромисните характеристики и поведение на пътя вече можете да разчитате и на това, че никога няма да останете на пътя.

Мощност от вътрешната конструкция

ZPS_Reinforsed_tiresУНИКАЛНА ПОДСИЛЕНА СТРАНИЦА НА ГУМАТА

Оргиналната каучукова смес с ниско ниво на генериране на топлина е проектиране така, че да поддържа теглото на автомобила при загуба на налягане в гумата.

 

Advan_sport_zps-durable_bead_wireЗДРАВ ТЕЛЕН ОБРЪЧ

Допълнителни телени намотки поставени в шестоъгълна подредба, позволяват по-лесното монтиране на джантата и намаляват риска от излизането на гумата от джантата при загуба на налягане.

Advan_sport_zps-SUPPORTIVE_BEAD_FILLERПОДДЪРЖАЩ ПЪЛНЕЖ НА ТЕЛЕНИЯ ОБРЪЧ

Ителигентен каучуков пълнеж осигурява комфорт при пътуване при нормална ситуация и висока твърдост при загуба на налягане.

 

Сцепление осигурено от външната архитектура на гумата

Advan_Sport_ZPS-VARIABLE_ROUND_GROOVESКАНАЛИ С ПРОМЕНЛИВО ЗАКРЪГЛЕНИЕ

Каналите са прорязани с различна ширина и под различен ъгъл, за да предпазят от едностранното износване на гумата и подобрят представянето и на мокри повърхности.

КАУЧУКОВА СМЕС НА ПРОТЕКТОРА С ИЗПОЛЗВАНЕ НА НАНОТЕХНОЛОГИИ 
Новата нанотехнологична каучукова смес на протектора осигурява финното смесване на висококачествен силициев диоксид и полимери на молекулярно ниво за увеличаване на гъвкавоста, издръжливостта и контакнтата площ за по-добро сцепление на мокри и сухи пътни настилки при различни температурни диапазони.

ADVAN_SPORT_ZPS-FOUR_WIDE_CIRCUMFERENTIAL_GROOVESЧЕТИРИ ШИРОКИ НАДЛЪЖНИ КАНАЛА

Бързо и ефективно изхвърляне на водата за подобрено сцепление на мокри настилки.

 

Handling-Asymmetric-Tread-DesignАСИМЕТРИЧЕН ПРОТЕКТОРЕН ДИЗАЙН

Осигурява превъзходни характеристики на управление и намалява генерирането на шум при пътуване.

 

Long_Even_Treadwear-Groove_in_Groove_TechnologyБАВНО РАВНОМЕРНО ИЗНОСВАНЕ НА ПРОТЕКТОРА - ОСИГУРЕНО ТО ТЕХНОЛОГИЯТА Groove in Groove

Подобрено управление, устойчивост на износване и ефективно изпомпване на водата чрез изполването на технологията "канал в канала".

 

Performance-Rounded_Tread_ProfileЗАКРЪГЛЕН ПРОФИЛ НА ПРОТЕКТОРА

Закръгления профил на протектора осигурява истинска звездна производителност при високи скорости.