205R16C 110R COMTRAC WINTER

Ширина на гумата: 205
Височина на гумата: 80
Диаметър на джантата: 16C
Товарен индекс: 110
Скоростен индекс: R
Камерна/Безкамерна: Безкамерна гума
RunOnFlat технология: Не
Сезонност на гумата:
Произведено от:Vredestein
Горивна ефективност:
Сцепление на мокро:
Шумност:
71 dB
Срок за доставка: Неизвестен

VREDESTAIN COMTRAC WINTER

Това са зимни гуми предназначени за лекотоварни автомобили и ванове.

Гумите Comtrac Winter имат прототекторен дизан с посока, който в комбинация с двата широки надлъжни канали осигуряват превъзходно разпръскване на водата и предпазват от възникване на аквапланинг. Големия брой зигзагообразни ламели в протекторните блокчета са проектирани така, че гумата да може лесно да се самопочиства от сняг и кал. В допълнение уникалния протекторен дизайн в комплект със специалната каучукова смес, осигурява по-къс спирачен път и подобрява ускоряването при зимни условия. Стабилните здрави блокчета в протектора на гумата играят решаваща роля при завиване и по-специално при големи товари, като осигуряват оптимално сцепление на гумите със зимната пътната настилка.

Ключови ползи от използването на зимните гуми:

Характеристики

Ползи

Гумите имат посочен протектор със зигзагообразни ламели Отлично разпръскване на водата от контактното петно и улеснено самопочистване на гумата от кал и сняг. Намален шум и по-висок комфорт при пътуване.
Гуми с укикалена протекторна смес Скъсен спирачен път и подобрена теглителна способност при зимни условия
Гуми със здрави протекторни блокчета и стоманена лентова армировка в страницата Незабавна реакция при завъртане на волана, оптимално сцепление при завиване и добре цялостна стабилност на гумите
Гумите се произвеждат в широк диапазон от всички популярни размери във  R и T скоростен индекс Гуми идеални за съвременните модерни ванове за движение с максимална скорост до  118 mph (190 km/h)